Llegeix aquest article a:

Avenços en l'envasament de carn

Els materials biològics i la seva integració en envasos compostos estan cobrant molta importància per la seva funcionalitat i sostenibilitat.

Dijous 27 juliol 2017 (fa 1 anys 10 mesos 20 dies)

L'envasament de carn proporciona els mateixos o similars beneficis per a la carn crua refrigerada i processada com altres tipus d'envasament d'aliments. Tot i que els envasos permeables a l'aire són els més freqüents en l'envasament de carn vermella crua refrigerada, l'envasat al buit i en atmosfera modificada ofereixen una vida útil més llarga.

Els principals avenços en l'envasament de carn s'han observat en els àmpliament utilitzats polímers plàstics, mentre que els materials biològics i la seva integració en envasos compostos estan cobrant molta importància per la seva funcionalitat i sostenibilitat. En aquest moment, els envasos actius i intel·ligents no estan sent àmpliament usats per les seves funcions antioxidants, antimicrobianes, etc., per estabilitzar i millorar les propietats de la carn, tot i que s'estan desenvolupant i investigant moltes opcions. Els avenços en nanotecnologia s'incorporaran a l'envasament d'aliments i, presumiblement, a l'envasament de carn quan sigui apropiat i útil. Els envasos intel·ligents que utilitzen sensors per transmetre informació desitjada i canvis posteriors en el material de l'envàs, ambient o producte per mantenir la seguretat i la qualitat estan encara en etapes de desenvolupament.

Kenneth W. McMillin. Advancements in meat packaging. Meat Science, Volume 132, October 2017, Pages 153-162.
https://doi.org/10.1016/j.meatsci.2017.04.015

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags