Llegeix aquest article a:

Infusió directa de nitrit en masses de carn mitjançant plasma a pressió atmosfèrica

Segons els resultats, el tractament directe amb plasma a pressió atmosfèrica pot reemplaçar l'addició de nitrit en el procés de curat de la carn.

Dijous 18 maig 2017 (fa 2 anys 2 mesos 3 dies)

Aquest estudi va investigar la influència del tractament directe amb plasma a pressió atmosfèrica (APP) sobre els nivells de nitrit i la qualitat fisicoquímica de la massa de carn durant el procés de barreja.

Es va desenvolupar un sistema compacte APP per a la seva instal·lació a la part superior d'una mescladora. Una massa de carn composta de carn de porc, aigua i clorur sòdic (80:20:1, w/w/w) va ser tractada amb APP durant la barreja. El tractament amb plasma va augmentar gradualment la temperatura de la massa de carn durant 60 minuts de 0,2 °C a 20 °C. El recompte total de bacteris aerobis de la massa de carn no es va veure influenciat pel tractament amb plasma durant 30 min. El nivell de nitrit en la massa de carn va augmentar de manera constant a mesura que augmentava la durada del tractament amb plasma, aconseguint 65,96 ppm als 30 min. En conseqüència, els valors CIE a* i b* de la massa de carn cuita van augmentar i disminuir, respectivament, de manera gradual a mesura que augmentava el temps de tractament amb plasma.

Segons els resultats, el tractament directe amb APP pot reemplaçar l'addició de nitrit en el procés de curat de la carn.

Samooel Jung, Juri Lee, Youbong Lim, Wonho Choe, Hae In Yong, Cheorun Jo. Direct infusion of nitrite into meat batter by atmospheric pressure plasma treatment. Innovative Food Science & Emerging Technologies, Volume 39, February 2017, Pages 113–118
http://doi.org/10.1016/j.ifset.2016.11.010

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags