Ana Carvajal

Ana Carvajal
43rcparisJohan Brandt  Dani Ackermannmayra.francoluchorusso_

Universitat de Lleó. Espanya

Nascuda a Lleó l'11 de desembre de 1967, Ana Carvajal va finalitzar la llicenciatura de Veterinària l'any 1990 en l'especialitat de Medicina i Sanitat rebent el Premi Extraordinari de Llicenciatura. Seguidament es va incorporar al Departament de Sanitat Animal de la Facultat de Veterinària de la Universitat de Lleó. Al desembre de 1994 va presentar i va defensar la seva tesi doctoral titulada "Epidemiologia i diagnòstic de la infecció pel coronavirus de la diarrea epidèmica porcina" dirigida pels professors Pedro Cármenes i Pedro Rubio. Durant el període predoctoral va dur a terme estades de recerca al Laboratori de Recerca i Desenvolupament de Laboratoris Sobrino, a Olot, Girona, sota la direcció de Joan Plana així com a l'Institut de Virologia de la Facultat de Veterinària de la Universitat de Zurich sota la direcció del Professor Mathias Ackermann. L'any 1995, es va incorporar com a becària postdoctoral en aquest mateix laboratori. 

Des de l'any 2001 ocupa una plaça de Professor Titular al Departament de Sanitat Animal de la Facultat de Veterinària de la Universitat de Lleó, formant part del grup de recerca DIGESPORC, especialitzat en infeccions digestives del porc i dirigit pel Professor Pedro Rubio. Des de l'any 2003 és Diplomada del Col·legi Europeu de Veterinaris especialistes en Salut Pública (European College of Veterinary Public Health) en l'especialitat de Medicina de poblacions. 

Ha dirigit 9 tesis doctorals i ha participat en un important nombre de projectes d'investigació de convocatòries públiques o finançats per empreses sent investigador principal en diversos d'ells. És autora o coautora de més de 45 publicacions en revistes científiques referenciades en el JCR així com d'un nombre significatiu d'articles de divulgació en revistes nacionals i comunicacions en congressos nacionals i internacionals.

Curriculum actualitzat: 15-febr-2017

Articles