Anna Fauquet

5Cangryhrcastindelasojosepaternacarne3tres3baulenas88

CENTA - Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris . Espanya

Anna Fauquet, és llicenciada en Biologia per la Universitat Fairleigh Dickinson University, New Jersey, USA. Actualment treballa en el programa de Tecnologia Alimentària a l’IRTA i en els últims 3 anys ha estat treballant dins l’equip tècnic de la Fundació Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris, on ha participat en múltiples projectes de recerca i innovació tecnològica amb empreses.

Les principals funcions que realitza estan relacionades amb la seguretat alimentaria mitjançant el desenvolupament i execució d’estudis de conservació en diferents productes alimentaris.

Curriculum actualitzat: 04-juny-2014

Articles

Programa de control de Salmonella spp.

Cal minimitzar la presència de Salmonella en escorxadors i sales de desfer mitjançant la implementació de procediments destinats a eliminar, reduir o prevenir la contaminació. En l’àmbit de processament de carn i productes carnis, s’ha de prevenir la contaminació, reduir els nivells i evitar el creixement del patogen a fi de minimitzar el risc.

... llegir més (+)

Control de procés d'elaboració de productes curats fermentats

Cal definir els paràmetres de control durant el procés d’elaboració de productes (embotits) fermentats, definint els límits crítics i les actuacions que cal prendre per evitar i/o controlar els possibles defectes i/o problemes en el producte final.

... llegir més (+)