Begonya Marcos

Begonya Marcos

IRTA - Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries. Espanya

www.irta.cat

La Dra. Begonya Marcos és Enginyera Agrònoma per la Universitat de Lleida i Doctora per la Universitat de Girona. Ha realitzat estades en centres de referència a nivell europeu en l'àrea de tecnologia alimentària i d'envasat (WUR, CRITT Bio-Industries, Universiteit Gent, Università degli Studi di Milano, Universitá degli Studi di Foggia). Ha treballat durant tres anys com a investigadora del Departament de Tecnologia de la Carn del Teagasc (Irlanda). Des de 2010 és investigadora del programa de Tecnologia Alimentària de l'IRTA. Ha centrat la seva activitat investigadora en temes relacionats amb el processat d'aliments i en l'aplicació de tecnologies de processament emergents com ara l'envasament actiu i les altes pressions hidrostàtiques per a allargar la vida útil i millorar la seguretat alimentària des d'una perspectiva multidisciplinària. En els darrers anys ha centrat la seva activitat en temes relacionats amb l'envasat d'aliments i cobertures alimentàries. Ha participat en la direcció i execució de projectes competitius d'R+D nacionals i europeus, així com projectes finançats per empreses del sector. Ha publicat capítols de llibre, articles científics i de divulgació en l'àrea de la tecnologia i l'envasament d'aliments.

Curriculum actualitzat: 16-set-2014

Articles