Elvira Tenorio

1carne3tres3

CENTA - Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris. Espanya

Elvira Tenorio, és titulada en Diagnòstic Clínic. Actualment treballa com tècnic de suport en la unitat de Tecnologia Alimentària a l’IRTA, en el darrers 6 anys ha estat treballant com tècnic de suport en el Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris, on durant aquest període ha participat en múltiples projectes de recerca i innovació tecnològica amb empreses, especialitzant-se en activitats de l’àmbit de la seguretat alimentària.

Curriculum actualitzat: 04-juny-2014

Articles

Programa de control de Salmonella spp.

Cal minimitzar la presència de Salmonella en escorxadors i sales de desfer mitjançant la implementació de procediments destinats a eliminar, reduir o prevenir la contaminació. En l’àmbit de processament de carn i productes carnis, s’ha de prevenir la contaminació, reduir els nivells i evitar el creixement del patogen a fi de minimitzar el risc.

... llegir més (+)