Enric Marco

Enric Marco
146ederpaezvjpachonbonet40664823452hector MuñozVeRocha

Marcovetgrup s.l.. Espanya

http://www.marcovetgrup.com

Va néixer a Barcelona el 1963, es va graduar a la Facultat de Medicina Veterinària de Saragossa (Espanya) el 1986 especialitzant-se en Producció Animal. En els anys 1990 i 1991 va estar a Gran Bretanya, Holanda, Alemanya, Dinamarca i USA estudiant i practicant amb especialistes del sector porcí.

El 1991 va formar la consultoria porcina B & M c.v.p. amb el seu soci Josep Barceló i el 1995 es va incrementar la consultoria amb un nou soci, Miquel Collell. El 2006, al costat de Miquel Collell i a través de MARCO I COLLELL SL, va seguir oferint els seus serveis d'assessorament: control i diagnòstic de malalties, control productiu i maneig d'explotacions, epidemiologia, control d'ambient, optimització d'explotacions, bioseguretat i recursos humans. Entre els seus clients es troben companyies de genètica, grans empreses (10-30.000 truges), cooperatives, productors independents, facultats de veterinària, companyies farmacèutiques, fàbriques de pinso i organismes internacionals i des de desembre de 2012 a través de la seva pròpia empresa MARCO VETGRUP SL.

Enric Marco és membre de diverses associacions professionals (Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, Pig Veterinary Soc., ANAPORC, Membre Comitè Científic del Màster de Patologia i Producció Porcina organitzat per la Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona), ha publicat articles en diverses revistes especialitzades i ha intervingut en nombroses conferències nacionals i internacionals.

Curriculum actualitzat: 06-maig-2015

Articles