Eva Creus

Eva Creus
13Antonovthoussincarmenciarodas664823452kirandorkhemmvpinto

Agrogestiic. Espanya

http://www.agrogestiic.es

Eva Creus està llicenciada en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i doctorada en Veterinària també per aquesta universitat. Va aconseguir la seva especialització en seguretat alimentària amb la realització de la seva tesi doctoral titulada "Mesures d'intervenció per al control de Salmonella en la cadena de producció porcina".

La seva experiència, tant científica com tècnica, sobre la salmonel·losi porcina i el seu coneixement del sector porcí a Espanya ha portat a Eva a participar com a ponent en diversos congressos i jornades tècniques per a veterinaris i ramaders, a més d'organitzar cursos de formació i publicar nombrosos treballs de divulgació sobre el tema.

En paral·lel al seu treball com a especialista en la salmonel·losi porcina i que porta a terme a través de la seva pròpia empresa (Agrogestiic), Eva s'ha desenvolupat professionalment en gestió empresarial, especialment en les àrees de màrqueting i gestió de persones. Va cursar una especialització en Tècniques de Venda a l'Institut Superior de Màrqueting (ISM-ESIC) de Barcelona i és graduada en Programació Neurolingüística i Màster en Tècniques de presentació i conducció de grups per l'Institut Gestalt de Barcelona. En l'actualitat s'està formant com a coach especialitzada en gestió d'equips i organitzacions per la Universitat de Lleida i està especialitzant-se en neuromanagement.

Curriculum actualitzat: 20-maig-2015

Articles