Guillem Burset

Guillem Burset
152manuel.alonsoPascalPluisana2220Kulievelin.lopez

Comerç internacional de carn de porc. Espanya

Nascut a Cassà de la Selva (Girona) el 1953/07/07

És Enginyer Tècnic Agrícola (diplomat a l'Escola de Barcelona el 1973) encara que mai ha exercit com a tal.

Guillem Burset inicia el seu camí professional com a gerent de l'empresa Jaume Abras SA , sala d'especejament de porcí on va romandre del 1977 al 1989. En aquesta època va ser escollit president de la FECIC ( Federació Catalana d'Indústries Càrnies ), exercint aquesta responsabilitat des de 1986 fins a 1989.

El 1990 va treballar com a gerent a la delegació espanyola de l'empresa multinacional danesa ESS - FOOD, per aquell temps la primera comercialitzadora mundial de carn de porcí. En ESS - FOOD Espanya va romandre fins el desembre de 1993.

En 1994 va ser soci fundador de l'empresa Grup Unexporc SA nascuda amb vocació d'exportar carn de porcí des d'Espanya. Grup Unexporc SA és un dels líders d'aquesta activitat, basant-se en la producció dels seus socis majoritaris: Càrnica Batallé i Escorxador Frigorífic Avinyó .

El 2005, Guillem Burset va abandonar Grup Unexporc SA per crear la seva pròpia empresa de comerç internacional de carn.

En el transcurs de la seva vida professional ha participat en diversos congressos com a ponent , sempre per parlar del comerç mundial de carn de porcí (Fòrum Pfizer , UAB , Europorc ... )

Guillem Burset és un apassionat dels escacs .

Curriculum actualitzat: 03-oct-2013

Articles