Juan Ramón Hidalgo Moya

Juan Ramón Hidalgo Moya
10josepaternaccgutierjackdanyvillanubaulenas88Xavier Salamó

FOOD LEGAL SOLUTIONS. Espanya

www.foodlegalsolutions.com

Advocat expert en Dret de la Seguretat Alimentària, Consum i Responsabilitat pel Producte. Màster en Seguretat i Prevenció per la UAB. Diplomat d'Estudis Avançats en Dret Administratiu-UAB.

Director-CEO de la consultora sobre Qualitat, Seguretat i Consum Alimentari FOOD LEGAL SOLUTIONS.

Administrador i Advocat-Consultor en Dret Alimentari de CMG Consulting Management Group. Consultora especialitzada en Alimentació i Nutrició Esportiva.

Ha estat President de la Societat Espanyola de Seguretat Alimentària-SESAL (2007-2015) i vicepresident de la mateixa (2003-2007).

Director i Professor del Curs de Postgrau en Dret de la Qualitat i la Seguretat Alimentària de l'Escola de Prevenció i Seguretat Integral EPSI-UAB des de 2009. Professor del Màster en Gestió de la Qualitat i la Seguretat Alimentària. EPSI-UAB des de 2001.

Professor i Membre de la Comissió del Màster Oficial en Seguretat Alimentària interuniversitari UB-UAB.

Professor convidat del Màster Oficial en Avanços de la Seguretat dels Aliments de la Universitat de Jaén.

Membre de la Xarxa d'Experts Externs de l'Agència Catalana de Seguretat Alimentària-ACSA. Conselleria de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Entre altres càrrecs ha estat vicepresident de l'European Working Community for Food Inspection and Consumer Protection-EWFC, Responsable jurídic del Diario de la Seguridad Alimentaria i assessor jurídic de la Revista Consumer (període 2000-2009) i Responsable de Legislació Alimentària i Formació de la FUNDACIÓN CITOLIVA (Centro Tecnológico del Olivar y del Aceite de Oliva període 2011-2013). Director del Programa d'Alta Direcció Agroalimentària 2012 i 2013 de CITOLIVA. Membre del Comitè d'Honor del I Congreso Internacional de Seguridad Alimentaria. Madrid 2012. Membre del Comitè Científic del III Congreso sobre Alimentación Animal: Seguridad Alimentaria y Producción de Alimentos. Bilbao, 2013. Membre del Comitè d'Honor del III Congreso Internacional de Calidad y Seguridad Alimentaria. València. 2015.

Autor de diferents publicacions i articles relacionats amb l'àmbit jurídic de la seguretat alimentària, ha participat en ponències, seminaris, congressos i cursos vinculats a la temàtica de dret alimentari, tant com a coordinador com a ponent-conferenciant.

Curriculum actualitzat: 05-nov-2015

Articles