Maria Font i Furnols

Maria Font i Furnols
5zanakilalaVeRochacarne3tres3ccgutierlolozamora1994

IRTA. Espanya

http://www.irta.cat

La Dra. Maria Font i Furnols és investigadora de l’IRTA (Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries), al programa de qualitat de producte.

Treballa sobretot en temes de classificació de canals i en la calibració d’equips per dur-la a terme, la problemàtica de l’olor sexual i l’avaluació de l’acceptabilitat de la carn a partir d’estudis de consumidors. Utilitza la tomografia computeritzada i l’anàlisis d’imatges per a l’avaluació de la composició corporal ja sigui d’animals vius en diferents moments del seu creixement com de canals.

Ha publicat nombrosos articles científics en revistes nacionals i internacionals.

Curriculum actualitzat: 21-maig-2014

Articles

Acceptabilitat dels consumidors i característiques sensorials de la carn de porcs immunocastrats

olor sexual llom porc

Degut a que els consumidors són l'últim graó de la cadena alimentària i, conseqüentment, els que pateixen el problema de les carns amb olor sexual, és important la realització d'estudis de consumidors per conèixer l'acceptabilitat de la carn procedent de mascles immunocastrats, en comparació amb els altres tipus de carns que es poden trobar al mercat, castrats, enters o femelles.

... llegir més (+)