Massimo Castellari

Massimo Castellari
3karolinacomplexccgutiercarne3tres3

IRTA - Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries. Espanya

El Dr. Massimo Castellari és Enginyer Agrònom i Doctor en "Biotecnologia dels Aliments" per la "Universitá degli Studi di Bologna" (Itàlia).

És investigador a l'IRTA des del 2001, i Director del subprograma de Seguretat abiòtica dels aliments des del 2010. Al llarg dels més de 20 anys d'activitat investigadora ha desenvolupat una àmplia experiència en tècniques de mostreig i anàlisi dels aliments i en la detecció de contaminants i residus de medicaments veterinaris en aliments i pinsos.

Ha publicat més de 60 articles científics en revistes internacionals. Ha participat en diversos projectes nacionals i europeus relacionats amb la qualitat i seguretat dels aliments, i en contractes amb l'Agència Europea de Seguretat Alimentària (EFSA).

Curriculum actualitzat: 24-febr-2016

Articles