Miquel Collell

Miquel Collell
122JuanrsPalechorpaovet2000csubiraJohan Brandt

Merck Animal Health. Estats Units

A Miquel li agrada dir que va néixer en una granja , ja que gràcies a aquest negoci familiar es llicencia en Veterinària per la " Universitat Autònoma de Barcelona" ( UAB ) . Inicia la seva activitat professional a CENTRE VETERINARI MANLLEU ( CVM ) on el seu oncle Joan Collell Serra li va ensenyar tot el que avui sap . Des de 1991 fins a 1994, comença a compatibilitzar el treball de CVM amb el de dedicar-se a la formació de grangers ( institut ZOE ) . A cavall de 1994 i 1995 un any abans de la seva incorporació a B&M passa un període llarg als Estats units d'Amèrica aprenent al costat de diferents professionals als quals es manifesta molt agraït ( Steve Terlow , Jim Dick , Paul Ruen , Clark Huinker , Tim Loula , Paul Yeske , Mike Mohr , Darwin Reicks . Bob Morrison , han Soo Joo , Carlos Pijoan . G. Geiger Neil De Buse , Maxime Balazs , Cándido Pomar ) . El 1996 s'incorpora a B & M sent soci de Jose Barceló Bonada i Enric Marco Granell . El 2006 amb Enric funden Marc i Collell . El 2013 s'incorpora a Merck com a director tècnic mundial de porcí .

Inquiet com ningú, reconeix que les males nits que li van donar la seva primera filla van forçar a ficar-se a Internet ia proposar als seus llavors socis (Josep i Enric) la creació d'una pàgina web dedicada al porcí: 3tres3.com de la qual avui ja no és soci. També va ser en l'origen un membre molt actiu en la realització dels plans docents de la Fundació Sus Scrofa.

És membre de diferents comissions organitzatives (Europorc, Màster de Porcí de la Universitat de Lleida, Universitat autònoma de Barcelona, ​​Universitat de Saragossa i EXPOAVIGA)

Ha estat ponent en més de 60 congressos, cursos i conferències i publicat nombrosos articles.

Curriculum actualitzat: 18-març-2013

Articles