Narcís Grèbol

1carne3tres3

CENTA - Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris. Espanya

Narcís Grèbol, és llicenciat en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona. Actualment és Coordinador d’Innovació Tecnològica a l’IRTA i en els darrers 10 anys ha estat Gerent i Director d’Innovació de la Fundació Centre de Noves Tecnologies i Processos Alimentaris, on ha dirigit múltiples projectes de recerca i transferència tecnològica amb els sectors públic i privat.

És especialista en noves tecnologies, en disseny industrial higiènic i en gestió de la seguretat alimentària, amb més de 20 anys d’experiència com a Director Tècnic a la indústria càrnia. També ha participat com a docent a la Universitat de Girona i participa en diversos màsters universitaris a nivell nacional i internacional.

Curriculum actualitzat: 04-juny-2014

Articles

Control de procés d'elaboració de productes curats fermentats

Cal definir els paràmetres de control durant el procés d’elaboració de productes (embotits) fermentats, definint els límits crítics i les actuacions que cal prendre per evitar i/o controlar els possibles defectes i/o problemes en el producte final.

... llegir més (+)