Vanessa Catalan Santos

Vanessa Catalan Santos
11Cangryhr M.ViscarelliXavier Salamójackdanyvillanucastindelaso

Sequàlia. Espanya

www.sequalia.com

Formació

Diplomada en Enginyeria Tècnica Agrícola especialitzada en Indústries Agràries i Alimentàries per la Universitat de Girona (1999). Postgrau en “Seguretat Alimentària” a la Universitat Autònoma de Barcelona (2011). Postgrau de “Dret alimentari” a la Universitat Autònoma de Barcelona (2012), Màster en "Gestió de la Seguretat i la Qualitat Alimentària” (2013). Curs d’especialització en “Requisits de Qualitat i Seguretat al sector Agroalimentari: BRC, IFS, ISO 22000" per AENOR (2013).

A més d’altre formació complementaria organitzada pel Departament de Salut, Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, IRTA i altres entitats relacionades amb el sector de la indústria alimentària.

Experiència laboral:

La va iniciar durant l’últim any de carrera amb la realització del Projecte Final de carrera en una empresa de Precuinats: Frigo Freiduries Caro S.A. (1999). Posteriorment va continuar, sempre dins del sector alimentari, en diferents empreses com a Directora de Qualitat:

  • Granges Lleonart i Subirana, S.A.
  • Bocrep, S.L. (Priela, S.A)
  • Lorca & Maria Rosa,S.L.
  • Grup Disbesa-Darnés

Des de el 2011 és gerent de l’empresa Sequàlia, col·laboradora de l’Observatori de la Seguretat Alimentària UAB. FEPSI. Vila Universitària. Edifici Blanc. 3a Planta. Campus UAB. 08193. Bellaterra (Barcelona).

Curriculum actualitzat: 13-abr-2015

Articles