1 comentaris

Llegeix aquest article a:

Com rentar-se les mans

En aquest article reproduïm les indicacions de l'OMS per a la higiene de mans, un aspecte molt important en el dia a dia d'una indústria agroalimentària ja que una neteja insuficient deixa zones brutes.

Dilluns 27 octubre 2014 (fa 4 anys 7 mesos 30 dies)
Xavier Salamócsubira

En aquest article reproduïm les indicacions de l'OMS per a la higiene de mans, una cosa molt important en el dia a dia d'una indústria agroalimentària. Una neteja insuficient deixa zones brutes com es pot veure en aquesta imatge:

mans_netes_brutes

  • Rentar-se les mans amb aigua i sabó quan estiguin visiblement brutes o hagin tingut contacte amb sang o altres fluids o després d'anar al lavabo.
  • Si hi ha hagut, o es sospita, exposició a possibles agents patògens, la neteja de les mans amb aigua i sabó és el mètode preferit.
  • L'ús d'una solució a base d'alcohol és el mètode d'elecció per a la desinfecció de les mans de forma rutinària, si les mans no estan visiblement brutes. Si no es disposa d'una solució a base d'alcohol, rentar-les amb aigua i sabó.

Tècnica de neteja de les mans amb aigua i sabó

40 a 60 segons

oms_rentar_mans

Tècnica d'higiene de les mans amb preparacions alcohòliques

20 a 30 segons

oms_fregant_mans

OMS i Tan Tock Seng Hospital

Consells pràctics

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

csubiraMàrqueting27-oct-2014 (fa 4 anys 7 mesos 30 dies)

Sembla un tema elemental i sabut per tothom, però és on més fallem tots. Sempre va bé repassar aquest consells pràctics.

Carles Subirà

addits@3tres3.com

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags