Setmana del 31-gen-2018

Intestí prim obert durant una inspecció rutinària a l'escorxador. ¿Què veiem a la imatge?

Validar

Setmana del 12-abr-2017

En l'elaboració d'embotits frescos i curats, la temperatura òptima de picat és...

Setmana del 05-abr-2017

Quina lesió s'observa?

Setmana del 29-març-2017

En l'elaboració de la IGP Jamón de Trevélez, els pernils procedeixen de porcs obtinguts a partir de l'encreuament de les races...

Setmana del 22-març-2017

Segons el RD 474/2014, els productes elaborats amb carn de diverses espècies animals han d'incloure en la seva denominació de venda la indicació de les espècies de les quals procedeix la carn, en ordre...

Setmana del 15-març-2017

La concentració de clor lliure/pH durant el control higiènic de l'aigua a la indústria càrnia ha d'estar entre...

Setmana del 08-març-2017

Quina lesió s'observa en el ronyó?

Setmana del 01-març-2017

En el processat de canals a l'escorxador, la fesa o "esquinado" consisteix en...

Setmana del 22-febr-2017

El "Botillo de Bierzo" és un producte típic de...

Setmana del 15-febr-2017

Quina lesió s'observa?