Llegeix aquest article a:

Arriba “Pork Lovers Tour”, el road show que recorrerà Espanya i Regne Unit mostrant les delícies del porc de capa blanca

Arrenca el proper 18 de setembre a Barcelona, i fins al 14 de novembre visitarà 22 ciutats espanyoles i 5 del Regne Unit.

Dimecres 13 setembre 2017 (fa 9 mesos 10 dies)

INTERPORCEl proper 18 de setembre Barcelona acollirà la presentació a mitjans de comunicació, autoritats i públic general del ‘Pork Lovers Tour España y Reino Unido’, la major acció promocional itinerant duta a terme en el sector porcí espanyol, en la qual una espectacular unitat mòbil es convertirà en el punt de trobada de tots aquells consumidors que vulguin conèixer en major mesura les qualitats nutricionals i els valors diferencials d'un producte com la carn de porc de capa blanca i els seus elaborats.

La campanya, que desenvolupa la Interprofesional del Porcino de Capa Blanca Español (INTERPORC), finançada amb ajuda de la Unió Europea, comença la seva ruta a Barcelona, ​​i durant els propers tres mesos portarà els productes del porc de capa blanca a 22 ciutats espanyoles i 5 del Regne Unit, finalitzant el 14 de novembre a Madrid. Posteriorment, aquesta important acció de promoció tindrà continuïtat al 2018 i 2019 per seguir divulgant la qualitat i les qualitats nutricionals dels productes del porcí blanc.

‘Pork Lovers Tour España y Reino Unido’ contempla accions per a tots els públics, des de divertits tallers per als més petits a consells nutricionals per a adults, passant per demostracions de tall de pernil, interessants show cookings i moltes altres iniciatives divulgatives que busquen la participació dels visitants en un ambient distès. Per atendre'ls, a la unitat mòbil seran presents una experta nutricionista, un prestigiós xef i un mestre tallador de pernil.

Donar a conèixer les qualitats nutricionals del porc de capa blanca

La nutricionista resoldrà in situ tots els dubtes sobre la carn de porc blanc que se li plantegin i desmuntarà els falsos mites que l'envolten, ja que és un producte que ofereix nombroses propietats que ajuden a portar una alimentació sana i equilibrada, com la seva aportació en alt contingut en proteïnes de valor biològic i minerals o el baix contingut en greixos d'alguns talls com el llom de porc, que a més, contribueixen a mantenir uns nivells normals de colesterol sanguini.

El cuiner, per la seva banda, ha d'elaborar receptes en què es ressalten les qualitats del porc de capa blanca i que demostrin la seva àmplia versatilitat gastronòmica per elaborar una infinitat de plats, des dels més elaborats fins preparacions per als no iniciats.

Amb aquesta iniciativa, a més, INTERPORC busca donar a conèixer en major mesura al porcí de capa blanca, que s'ha consolidat com un dels sectors ramaders que més ha apostat per la innovació en la recerca de productes sans i de qualitat.

El conjunt del sector s'ha convertit en un referent internacional en qüestions que tant importen als consumidors i els ciutadans com la seguretat dels aliments, la traçabilitat, els aspectes sanitaris, el benestar animal o la cura del medi ambient i la seva aposta per la sostenibilitat. Són matèries, totes elles, en què el porcí de capa blanca aprova amb nota destacada i que permeten produir carn i elaborats de la màxima qualitat.

Tota la informació d'aquest ‘Pork Lovers Tour España y Reino Unido’ es podrà seguir al web d'INTERPORC i Pork Lovers Tour, on hi haurà informació actualitzada de les activitats en totes les ciutats visitades.

Dimarts, 12 de setembre de 2017/ INTERPORC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags