La 13a edició del Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis conclou amb el major èxit de participació

El passat divendres dia 17 d'octubre, va finalitzar a l'IRTA de Monells la XIII edició del Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis.

Dijous 30 octubre 2014 (fa 4 anys 8 mesos 16 dies)
IRTAEmpresaIRTAEspanya

irtaEl passat divendres dia 17 d'octubre, va finalitzar a l'IRTA de Monells la XIII edició del Curs Internacional en Tecnologia de Productes Carnis.

El curs, que continua el cicle de creixement continu pel que fa a presència d'empreses, va comptar amb 45 assistents d'Espanya i Llatinoamèrica, la gran majoria procedent d'empreses càrnies, tant petites com mitjanes i grans. La mitjana d'assistents d'empresa per mòdul va ser de 23, d'un màxim de 25 places disponibles, el que suposa el més alt de la història del curs.

Les principals novetats del curs van ser la reducció de la seva durada de 4 a 3 setmanes, la fusió dels antics mòduls de Qualitat de la Carn i de la Canal i el de Tecnologia de Productes Frescos en un únic mòdul: Tecnologia i Qualitat de la Carn i Productes Càrnics Frescos i la incorporació d'aspectes de Seguretat Alimentària en el mòdul de Tecnologia de Productes Carnis Cuits.

curs_internacional

En les classes pràctiques del curs es van poder avaluar uns 100 productes diferents, entre els fabricats en el propi curs i els seleccionats del mercat internacional.

Dijous, 30 d'octubre de 2014/ IRTA.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags