Llegeix aquest article a:

6 clústers alimentaris del Programa Catalunya Clústers organitzen conjuntament una sessió sobre innovació a Alimentària 2016

La sessió vol posar en coneixement dels assistents diferents temàtiques sobre tendències i innovació que s'estan treballant en l’àmbit d’aquests clústers.

Packaging-cluster.jpgLa sessió vol posar en coneixement dels assistents diferents temàtiques sobre tendències i innovació que s'estan treballant en l’àmbit d’aquests clústers. Els clústers alimentaris organitzadors de la sessió són: AINS (nutrició i salut), Foodservice, Gourmet, INNOVACC (carni porcí), INNOVI (vitivinícola) i Packaging.

La jornada s’estructurarà en forma de taula rodona amb la participació de 6 intervencions de socis dels clústers, anteriorment esmentats, que actuaran com a ambaixadors dels mateixos.

Programa

  • Benvinguda i presentació
    Encarnació Avilés, del Departament de Dinamització de Clústers d’ACCIÓ
  • Taula Rodona
    (Modera- Toni Massanés – Fundació Alícia)
  • 6 tendències en la nutrició que afectaran al teu portafolio de productes
    Cristina Lafuente, Alimmenta
  • Estratègies per a reduir el grau alcohòlic dels vins
    Fernando Zamora, Universitat Rovira i Virgili
  • Carn de porc, mites i realitats en l'alimentació i la salut. INFOODERS plataforma per a la informació alimentària
    José Juan Rodríguez, Universitat Autónoma de Barcelona
    Juan Ramón Hidalgo, Food Legal Solutions
  • Entendre les necessitats dels clients i les tendències dels consumidors per innovar amb valor: Danone Pro
    Agata Gelaberto, Danone
  • El sleeve com a solució disruptiva de branding
    Francesc Egea, Innovacions per a Etiquetatge
  • Retail innovador sector alimentació
    Jordi Mas, Mas Gurmets
  • Cloenda i explicació de les oportunitats de cooperació internacional amb la xarxa EEN
    Marta Casanova, de Cooperació Tecnològica Internacional d’ACCIÓ.


Inscripcions aquí.

 

Dilluns, 25 d'abril de 2016/ Packaging Cluster.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags