Llegeix aquest article a:

ACO Productos Polímeros SAU i Sucesores de J. Pont SA, nous associats d'INNOVACC

El passat mes d'octubre es van adherir al clúster dues empreses: ACO Productos Polímeros SAU i Sucesores de J. Pont SA.

innovaccEl passat mes d'octubre es van adherir al clúster dues empreses: ACO Productos Polímeros SAU i Sucesores de J. Pont SA.

ACO Productos Polímeros SAU és una empresa amb més de 30 anys d’experiència en el mercat i amb seu central a Maçanet de la Selva. Lidera el sector del disseny, fabricació i comercialització de productes per al drenatge, pretractament, atenuació i infiltració d'aigües pluvials, industrials i sanitàries en els sectors d'obra civil, urbanisme, indústria i edificació. És per aquest motiu, que han entrat amb moltes ganes a formar part del clúster, ja que implanten sistemes de drenatge per a la indústria alimentària. ACO Iberia opera a Espanya i Portugal , a més dels mercats d'exportació de tots dos, desenvolupant i distribuint una àmplia gamma de solucions als sectors d'Enginyeria Civil , Indústria , Hostaleria i Col·—lectivitats i DIY.

Sucesores de J. Pont SA, va ser fundada a l’any 1929 per Josep Pont Sirvent, a la comarca d’Osona, de gran tradició xarcutera i zona agrícola i ramadera per excel·—lència està envoltada de paratges fèrtils i de gran bellesa. Els seus dos lemes principals són la qualitat i la tradició. Des del primer dia, Pont es dedica a la fabricació i comercialització d'elaborats carnis, combinant la saviesa i tradició de sempre amb els mètodes de producció més moderns, i pensant en la qualitat i el sabor com a únics objectius. Especialistes amb l’elaboració de Pernil Serrà i Embotits curats. Un 40% de la fabricació és en producte llescat. Actualment l’exportació els hi representa un 22% de la seva facturació.

Octubre de 2015/ Innovacc.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags