Acord de col·laboració ITRAM Xuclà

ITRAM HIGIENE i XUCLÀ MECÀNIQUES FLUVIÀ presenten l’acord de col·laboració entre ambdues empreses.

xuclaA ITRAM HIGIENE i a XUCLÀ MF sabem que cap empresa, amb independència de la seva mida, pot satisfer totes i cadascuna de las necessitats que es generen en l’àmbit de la higiene alimentària.

Per aquest motiu, a XUCLÀ MF i a ITRAM HIGIENE donem molta importància a les sinergies que poden proporcionar les aliances i els acords entre les companyies.

Per fer front amb més garanties als nous reptes i avenços tecnològics creiem que el factor clau és el treball en equip, integrar diferents nivells de coneixement i habilitats, accedir a més recursos i junts, crear un major valor.

Fruit d’aquesta filosofia presentem l’acord de col·laboració entre ambdues empreses.

L’experiència de més de 50 anys de l’empresa XUCLÀ MF en la fabricació de túnels, màquines i línies de rentat i higienització, sales de d’especejament de carn i cintes transportadores, marmites de cocció i una amplia gama de maquinaria i estris en acer inoxidable per la industria alimentaria la han convertit en un referent internacional.

ITRAM HIGIENE som una empresa jove que centra la seva activitat en el camp de la higiene i de la seguretat alimentària. Fabriquem una extensa gama de detergents i desinfectants, disposem d’innovadors mètodes de control microbiològic, productes específics per la detecció i eliminació de biofilms, equips de neteja per escuma i oferim un assessorament especialitzat en matèria d’higiene.

ITRAM HIGIENE i XUCLÀ MF som empreses que ens complementem i estem convençuts que unint els nostres coneixements i experiències ens permetrà oferir al mercat solucions més innovadores i especialitzades. L’acord al que hem arribat XUCLA MF i ITRAM HIGIENE te com a objectiu portar a terme conjuntament diferents projectes d’innovació, centrats en la optimització dels processos d’higienització.

Destaquem el projecte de recuperació d’aigua en el processos de rentat i un sistema de desinfecció en continu de les bandes de les cintes, a més a més de cercar conjuntament solucions a la dosificació i control dels detergents en els sistemes de rentat.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí