Acord de les federacions càrnies catalana i taiwanesa

La Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) va signar ahir al vespre un conveni de col·laboració amb la federació càrnia taiwanesa (TFMPA) dintre el marc de la missió comercial inversa amb Taiwan.

FECICDes d’ahir i fins divendres 30 de gener, set empreses càrnies juntament amb el Dept. Internacional de FECIC reben la visita d’una delegació d’importadors carnis taiwanesos, que participen en aquesta nova acció de promoció prevista dintre el seu Pla Sectorial 2015.

La finalitat d’aquesta acció comercial és que els compradors taiwanesos coneguin de més a prop la indústria càrnia catalana i que s’estableixin nous acords de col·laboració. Taiwan es un mercat de recent obertura i​​ és ​especialment​ important per a les exportacions catalanes de carn de porcí i subproductes.

A més, ahir al vespre, durant el sopar de cortesia que el Dept. Internacional va oferir a la delegació taiwanesa, juntament amb les empreses del sector, es va signar un memoràndum de col·laboració entre FECIC i la federació càrnia taiwanesa, Taiwan Frozen Meat Packers Association (TFMPA), per al foment de les relacions comercials i tècniques​ entre les empreses càrnies d’ambdós països, establint així llaços comercials. Al sopar va assistir el secretari general de la TFMPA, Sr. Kao Ming Sui, a més del president de FECIC, Michael H.G. Schara, del secretari general, Josep Collado, i de la delegada de la patronal catalana a l’àrea asiàtica, Yenina Feng.

El Pla Sectorial 2015 del Dept. Internacional de FECIC vol promoure les exportacions i l’accés als mercats internacionals dels seus associats, per això ha inclòs accions comercials amb països emergents que, com Taiwan, ofereixen noves oportunitats de negoci, gràcies al seu potencial i creixement econòmic i la demanda de carns i productes carnis.

Dilluns, 26 de gener de 2015/ FECIC.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags