Llegeix aquest article a:

Agrofood Sector Group, liderat per AINIA, guardonat amb el premi a la millor pràctica europea 2016

És la tercera vegada que aquest grup, liderat per AINIA, guanya un premi de la xarxa EEN, de les cinc edicions celebrades.

Dilluns 21 novembre 2016 (fa 2 anys 8 mesos 2 dies)

Logo Ainia 1

Agrofood Sector Group (ASG), liderat per AINIA, ha estat guardonat, per tercer any, amb el premi a la Millor pràctica de la Xarxa Europea d'Empreses (Enterprise Europe Network, ENN) per la seva iniciativa Tour d'Europe. ASG és el grup de treball d'alimentació de la xarxa i està compost per 82 organitzacions de 28 països diferents.

El guardó va ser recollit per Julio Carreras, cap del departament de transferència tecnològica d'AINIA, a la gala dels Enterprise Europe Awards 2016, que s'ha celebrat recentment a Bratislava (Eslovàquia), i al qual van assistir més de 800 persones.

Tour d'Europe: posa en contacte a oferents i demandants de productes alimentaris innovadors a Europa

La iniciativa Tour d'Europe és un servei ideat pel grup alimentari de la Xarxa Europea d'Empreses, que possibilita el contacte entre oferents i demandants de productes alimentaris innovadors d'Europa. Basat en la cooperació empresarial, identifica els potencials compradors a l'estranger i permet oferir als productors europeus els seus serveis o productes d'una manera més directa.

Recollida del premi a la gala dels Enterprise Europe Awards 2016, a Bratislava (Eslovàquia)
Recollida del premi a la gala dels Enterprise Europe Awards 2016, a Bratislava (Eslovàquia)

AINIA reforça la seva posició a Europa

Aquest reconeixement al grup agroalimentari ASG per la seva iniciativa Tour d'Europe reforça el lideratge del sector agroalimentari europeu. Per AINIA Centro Tecnológico, suposa un pas més en el seu posicionament a Europa, com un dels centres de referència en el suport a la internacionalització i transferència de tecnologia i innovació a les PIMES agroalimentàries.

A través del seu treball en ENN, AINIA ajuda a les empreses a trobar socis a Europa i/o en tercers països necessaris per internacionalitzar-se, participar en projectes europeus de R+D+I, promocionar la innovació de la Comunitat Valenciana, assessorar en l' finançament a través d'ajudes públiques europees a la R+D+I o donar suport a les pimes en la promoció i comercialització de patents o el know how específic a Europa i a la resta del mercat internacional.

EEN, el major mercat de tecnologia d'Europa

La Xarxa Europea d'Empreses (Enterprise Europe Network, EEN), s'ha convertit en el major mercat de tecnologia d'Europa. Impulsada per la Comissió Europea, ofereix serveis gratuïts d'assessorament sobre internacionalització, innovació, accés a plans de finançament o assessoria legal a petites i mitjanes empreses. Compta amb més de 600 organitzacions (universitats, centres tecnològics, cambres de comerç...) de més de 60 països i amb més de 3.000 professionals.

Dilluns, 21 de novembre de 2016/ AINIA.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags