Llegeix aquest article a:

AIRA Robòtica estarà present a IFFA 2016

A la fira, AIRA presentarà en exclusiva les seves últimes novetats i dissenys, així com el seu actual col·laboració amb el prestigiós institut danès DMRI (Danish Meat Research Institute).

AIRA.jpg

El proper mes de maig AIRA, representada a Espanya per Intecal, SA, estarà present, un cop més, a la IFFA 2016, fira de referència mundial i cita imprescindible per a tots els interessats en la tecnologia càrnia, automatització de processos, responsables d’indústria càrnia i fabricants de maquinària per a les àrees de sacrifici i especejament.

A la fira, AIRA presentarà en exclusiva les seves últimes novetats i dissenys, així com el seu actual col·laboració amb el prestigiós institut danès DMRI (Danish Meat Research Institute).

AIRA, juntament amb l’experiència de BANSS Germany, i representada a la resta del món per IFR, està constantment innovant en el desenvolupament de noves aplicacions robòtiques per a escorxadors porcins, tant per a les línies de sacrifici com per a les d’especejament. Alhora també s’està invertint en la investigació i recerca de nous sistemes de visió per a un major rendiment de les aplicacions robòtiques.

Tot això es podrà veure i comentar a l’estand que AIRA compartirà amb BANSS i IFR durant la fira, a Frankfurt, del 7 al 12 de maig, al Pavelló 8, Stand D54.

Març de 2016/ AIRA Robòtica.

Notícies d'empresa

El "Jamón de Jabugo" desplega la seva elegància a París30-març-2016 fa 3 anys 1 mesos 26 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags