Llegeix aquest article a:

Aljomar llança el segell 'Producto Solidario' per ajudar les causes socials del seu entorn

La campanya és part d'un ambiciós pla de Responsabilitat Social Corporativa dissenyat per al 2017, un any d'especial importància per a la marca, que complirà els seus primers 25 anys.

Dilluns 30 gener 2017 (fa 2 anys 4 mesos 17 dies)

Aljomar 1Sota la campanya ‘Sabe muy bien AYUDAR a los demás’, Jamones Aljomar ha creat el segell 'Producto solidario' amb l'objectiu de recaptar fons per a les causes socials del seu entorn. Aljomar donarà 1 € per producte en les comandes del 2017 que realitzin els seus clients. Import que serà donat íntegrament a les ONG a les que actualment dóna suport, així com a altres nous projectes que puguin sumar-se, atrets per aquesta iniciativa.

La campanya és part d'un ambiciós pla de Responsabilitat Social Corporativa dissenyat per al 2017, un any d'especial importància per a la marca, que complirà els seus primers 25 anys.

Aquesta empresa ubicada a Guijuelo té un gran vocació per les causes socials del seu entorn i col·labora assíduament amb nombroses entitats: Pyfano (nens amb càncer), Aerscyl (associació de malalties rares de Castella i Lleó), ADAA (associació d'ajuda a familiars de malalts de les Illes Balears), Asociación de Sordo Ciegos de Castilla y León, Hermandad de Donantes de Sangre de Salamanca, el fons de Cooperación Social de la Universidad de Salamanca i Red Madre Salamanca, entre d'altres.

Gener de 2017/ Jamones Aljomar.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags