Llegeix aquest article a:

Amazon adquireix Whole Foods Market

Whole Foods Market ocupa el lloc 28 i Amazon el segon en la llista d'empreses més admirades del món al 2017 de Fortune.

Dilluns 19 juny 2017 (fa 1 anys 10 mesos)

AmazonAmazon i Whole Foods Market, Inc. han anunciat que han signat un acord de fusió definitiu sota el qual Amazon comprarà Whole Foods Market per un valor total aproximat de 13,7 mil milions de dòlars, incloent el deute net de Whole Foods Market.

"A milions de persones els encanta comprar a Whole Foods Market perquè ofereixen els millors aliments naturals i orgànics i fan divertit menjar sa", va dir Jeff Bezos, fundador i CEO d'Amazon. "Whole Foods Market ha satisfet, delectat i nodrit als clients durant gairebé quatre dècades - estan fent una feina increïble i volem que continuï".

"Aquesta associació representa una oportunitat per maximitzar el valor dels accionistes de Whole Foods Market, a la vegada que amplia la nostra missió i aporta la més alta qualitat, experiència, conveniència i innovació als nostres clients", va dir John Mackey, cofundador i CEO de Whole Foods Market.

Whole Foods Market continuarà operant les botigues que es troben sota la seva marca. John Mackey romandrà com a CEO de Whole Foods Market i la seu seguirà a Austin, Texas.

La finalització de la transacció està subjecta a l'aprovació dels accionistes de Whole Foods Market, aprovacions reguladores i altres condicions habituals de tancament. Les parts esperen tancar la transacció durant el segon semestre de 2017.

Divendres, 16 de juny de 2017/ Amazon.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags