Llegeix aquest article a:

Amazon confia en el Mercado de la Paz de Madrid per vendre productes frescos gourmet

Amazon ha escollit al Mercado de la Paz de Madrid per a un projecte únic: és la primera vegada que la companyia s'alia amb desenes de comerciants d'un mercat públic de segle XIX per oferir als clients lliuraments ràpids en productes frescos gourmet de botigues locals, des de pernil ibèric i filet fins a macarons de gerds, besuc, mozzarella o croissants.

Dimecres 28 setembre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 24 dies)

Amazon.jpgDes d'avui els clients de Prime Now a Madrid i els seus voltants podran comprar en línia i demanar productes d'alimentació de La Plaza de DIA i una selecció de parades del Mercado de la Paz, així com selectes vins de Lavinia, i rebre'ls en una hora o en franges de lliurament de dues hores al lloc que triïn.

Gràcies a aquests acords, una àmplia selecció de productes –que inclouen fruita fresca, verdures, pollastre i peix, així com vi, licors i pastissos– estaran disponibles a través de l'app d'Amazon Prime Now, que amb aquesta expansió ampliarà els seus actuals 18.000 articles amb 7.000 referències, de les quals 5.000 són nous productes que s'afegeixen al catàleg existent.

Mercado-de-la-Paz-Prime-Now.jpg

"L'acord que hem assolit amb els nostres socis madrilenys, DIA, Lavinia i una selecció de parades del Mercado de la Paz, és una fita en el desenvolupament del servei Prime Now a Madrid. D'una banda ens permet ampliar encara més la varietat de productes que oferim i, de l'altra, ofereix l'oportunitat als clients d'aquestes tres botigues de gaudir dels nostres lliuraments ultra-ràpids", afirma François Nuyts, director general d'Amazon.es. "La gastronomia espanyola és reconeguda per la seva creativitat, per l'alta qualitat dels seus productes i per la importància de la frescor dels seus ingredients. Molts de nosaltres pensem que els mercats municipals són l'origen d'aquesta passió pel menjar que tan arrelada està en la societat espanyola. Per aquest motiu, estem especialment orgullosos de la nostra col·laboració amb desenes de parades de l'emblemàtic Mercado de la Paz, ja que és la primera vegada en la història d'Amazon que integrem els comerciants d'un mercat en Prime Now. Amb aquesta aliança combinem la rica tradició culinària espanyola amb la nostra més avançada tecnologia. I estem segurs que als nostres clients els encantarà”.

Dimecres, 28 de setembre de 2016/ Amazon.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags