Llegeix aquest article a:

Amazon i ICEX llancen “Alimentos y vinos de España”, una botiga online per exportar la gastronomia espanyola

L'acord entre Amazon i ICEX reforçarà el suport a les marques espanyoles en els canals online i facilitarà que les pimes de gastronomia i alimentació puguin vendre a l'exterior.

Dimecres 14 juny 2017 (fa 1 anys 11 mesos 8 dies)

AmazonAmazon i ICEX llancen “Alimentos y vinos de España”, una botiga online que facilitarà que les pimes de gastronomia i alimentació puguin exportar els seus productes a través de la venda online. Aquesta botiga estarà inicialment disponible a les webs d'Amazon.es, Amazon.de i Amazon.co.uk. És la primera vegada que una institució pública espanyola s'alia amb Amazon per promocionar les empreses espanyoles a l'exterior.

“Alimentos y vinos de España” (“Foods & Wines from Spain”) és un projecte desenvolupat per l'ICEX per donar suport al coneixement de les marques de gastronomia espanyola a tot el món. La botiga online, que compta des del primer dia amb més de 170 empreses, mostrarà productes de gastronomia espanyola a una audiència internacional.

La botiga online facilitarà que els clients puguin adquirir olis, condiments, pernil, embotits, conserves, plats preparats, vins i altres begudes alcohòliques de marques espanyoles tan reconegudes i valorades com olis Castillo de Canena, conserves Ramón Peña, embotits Covap o cellers Codorniu, i rebre'ls còmodament en la direcció que triïn. Els clients Prime d'Amazon.es podran rebre els productes, venuts per Amazon o per altres venedors que utilitzin el servei de logística d'Amazon, en 24 hores sense despeses d'enviament. El catàleg de productes s'anirà ampliant a mesura que noves marques i productes es vagin incorporant a aquesta botiga online.

"Estem molt satisfets de col·laborar amb ICEX per contribuir a la internacionalització de l'empresa espanyola i les marques espanyoles", afirma François Nuyts, Country Manager de Amazon.es i Amazon.it. “La gastronomia és un dels actius més importants d'Espanya, que compta amb milers de marques i productes d'alta qualitat. Estem encantats de convertir-nos en socis a llarg termini dels productors locals. Amb el suport d'ICEX i d'Amazon, aquestes empreses podran posar els seus productes a l'abast de milions de clients."

Per la seva banda, la secretària d'Estat de Comerç, Marisa Poncela, ha destacat que aquesta iniciativa és una via interessant de treball per al futur, ja que suposa la incorporació de sectors tradicionals al comerç online. Suposa, a més, una experiència de col·laboració publicoprivada i mostra la "aposta d'ICEX pel comerç electrònic com a canal per a la internacionalització de les empreses, especialment per a les pimes".

Amazon, un soci per a internacionalitzar l'empresa espanyola

Les pimes espanyoles que venen els seus productes a Amazon Marketplace, el programa que permet a qualsevol empresa servir les webs d'Amazon com el seu canal de vendes online, van duplicar les seves exportacions al 2016 superant els 200 milions d'euros en vendes internacionals.

Des que es va llançar la botiga d'Alimentació online al setembre de 2015, centenars d'empreses espanyoles estan venent els seus productes d'alimentació a tot Europa gràcies a Amazon Marketplace. Des d'avui, les empreses espanyoles d'alimentació i productors locals podran començar a vendre online directament els seus productes a “Alimentos y vinos de España” als clients d'Amazon.es, Amazon.de i Amazon.co.uk de forma molt senzilla. Aquestes empreses també tindran al seu abast la xarxa logística global d'Amazon que els permetrà oferir als seus clients un servei de lliurament ràpid i accedir als milions de clients d'Amazon Prime, els més fidels d'Amazon.

Dimarts, 13 de juny de 2017/ Amazon.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags