Llegeix aquest article a:

Anafric rep a la seva seu l’Ambaixador de Sudàfrica a Espanya

Un grup d’empresaris d’Anafric es va reunir el passat 27 de febrer amb l’ambaixador de la República de Sudàfrica, el Sr. Lulama Smuts Ngonyama a la seu de l’associació situada a Barcelona.

Dimecres 28 febrer 2018 (fa 9 mesos 19 dies)
ANAFRICEmpresaANAFRICEspanya

ANAFRIC

Sudàfrica ha hagut d’afrontar una de les pitjors crisis de sequera de la seva història, amb restriccions d’aigua potable per a la població i, per suposat, per al conreus i el bestiar.

Això a representat una tràgica caiguda dels censos ramaders amb el corresponent amb la corresponent manca de disponibilitat de productes d’origen animal per alimentar la població, cada cop més demandant de carn i especialment de menuts.

Actualment Sudàfrica s’abasteix de carn provinent del Regne Unit, en el marc d’un acord amb la Unió Europea, i davant l’escenari que presenta el Brexit, estan a la cerca de proveïdors de la resta de la Unió.

Amb aquests antecedents s’obre una gran oportunitat de negoci per als exportadors de carns i menuts.

L’Ambaixador Smuts s’ha mostrat obert a transmetre a les autoritats d’Agricultura del seu país la necessitat d’ampliar la llista de menuts de boví exportables des d’Espanya, així com de facilitar les relacions i contactes entre importadors sud-africans i empresaris d’Anafric que es pugui iniciar les relacions comercials.

El consumo de carn per càpita a Sudàfrica és de 33kg en el cas de la carn d’aviram, de 10,9kg en el cas de la carn de boví i 3,4kg en el cas del porcí. El consum total de les carns d’aquestes espècies és de 2.063 milers de tones, 854 milers de tones i 243 milers de tones respectivament.

Anafric treballa en defensa dels interessos de la indústria càrnia d’Espanya i de manera molt significativa en la creació i enfortiment de llaços comercials amb operadors de països tercers.

27 de febrer de 2018 - ANAFRIC

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags