Llegeix aquest article a:

ANICE convoca la 1a Edició dels Premis del Sector Carni

Els premis reconeixen la feina de personalitats, empreses i institucions, en diversos àmbits, en favor del sector carni i la seva rellevància socioeconòmica.

Dimecres 2 desembre 2015 (fa 3 anys 5 mesos 20 dies)
ANICEEmpresaANICEEspanya

aniceL'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (ANICE) convoca els Premis ANICE del Sector Carni, amb els que la principal organització empresarial de la indústria càrnia espanyola vol reconèixer la feina de diferents personalitats, empreses i institucions que hagin contribuït a situar al sector carni en la posició de rellevància socioeconòmica que té avui dia, tant a nivell nacional com internacional.

Per als Premis ANICE s'han establert cinc categories:

  • Premi a la "Trajectòria empresarial": s'atorgarà a aquells empresaris del sector carni que han destacat especialment per la seva dilatada trajectòria professional, que s'hagi traduït en un projecte empresarial d'èxit, de reconegut prestigi dins i fora del propi sector, i que hagi contribuït per tant a la seva valoració com un sector dinàmic i rellevant.
  • Premi "Amics de la Carn": reconeixerà a aquelles personalitats o institucions que han contribuït amb la seva activitat professional a millorar la imatge de la carn i el seu posicionament en la societat i els mercats nacionals o internacionals.
  • Premi "José Flores a la innovació": és un reconeixement a aquelles personalitats, empreses i institucions que hagin apostat per la R+D+I com una inexcusable eina de competitivitat per al sector carni, i/o que hagin desenvolupat nous productes, tecnologies o processos.
  • Premi "Gastronomia i Salut": és una categoria que defineix clarament a aquella personalitat, empresa o institució que en aquests àmbits hagi destacat per la seva defensa dels productes carnis i el seu paper en la gastronomia i l'alimentació i hagi transmès la seva passió per aquests al llarg de la seva carrera professional.
  • Premio "Sostenibilitat i Medi Ambient": s'atorga a aquelles personalitats, empreses o institucions que hagin destacat per la seva contribució a una cadena de valor càrnia més sostenible i alineada amb els criteris de responsabilitat que demana la societat.

La convocatòria d'aquests premis és oberta, i qualsevol persona o institució relacionada amb el sector pot presentar candidats als diferents premis establerts. Els interessats hauran d'enviar les candidatures a la seu de l'Associació Nacional d'Indústries de la Carn d'Espanya (C/ General Rodrigo, 6 - Planta 12 - 28003 - Madrid) o per correu electrònic a la següent direcció: premiosanice@anice.es, fins el 15 de gener de 2016.

El Jurat dels Premis ANICE 2016, compost per representants de l'Associació, altres organitzacions sectorials, mitjans de comunicació i organismes públics o privats. donarà a conéixer la resolució a partir de l'1 de febrer de 2016, i els guardons es lliuraran a Madrid, coincidint amb la celebració de l'Assemblea General d'ANICE.

Les bases dels premis es poden consultar a la pàgina web de l'Associació, www.anice.es

Dimecres, 2 de desembre de 2015/ ANICE.

Notícies d'empresa

Pernils Bufalvent, nou soci d'INNOVACC01-des-2015 fa 3 anys 5 mesos 21 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags