Llegeix aquest article a:

ANICE convoca la tercera edició dels Premis del Sector Carni

Els premis reconeixen la tasca de personalitats, empreses i institucions, en diversos àmbits, en favor del sector carni i la seva rellevància socioeconòmica i com a part fonamental en l'alimentació.

Divendres 15 desembre 2017 (fa 1 anys 1 mesos 1 dies)
ANICEEmpresaANICEEspanya

ANICE

L'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (ANICE) convoca la tercera edició dels Premis ANICE del Sector Carni, amb els quals la principal organització empresarial de la indústria càrnia espanyola vol reconèixer la feina de diferents personalitats, empreses i institucions que hagin contribuït a situar a aquest sector en la posició de rellevància socioeconòmica que té avui en dia, tant a nivell nacional com internacional.

Els Premis ANICE compten amb cinc categories:

  • El premi a la "Trajectòria empresarial" s'atorga a aquells empresaris del sector carni que han destacat especialment per la seva dilatada trajectòria professional, que s'hagi traduït en un projecte empresarial d'èxit, de reconegut prestigi dins i fora del propi sector, i que hi hagi contribuït per tant a la seva valoració com un sector dinàmic i rellevant.
  • El premi "Amics de la Carn" reconeix aquelles personalitats o institucions que han contribuït amb la seva activitat professional a millorar la imatge de la carn i el seu posicionament en la societat i els mercats nacionals o internacionals.
  • El premi "José Flores a la innovació" és un reconeixement a aquelles personalitats, empreses i institucions que han apostat per la R+D+I com una inexcusable eina de competitivitat per al sector carni, i/o que hagin desenvolupat nous productes, tecnologies o processos.
  • El premi "Gastronomia i Salut" és una categoria que defineix clarament a aquella personalitat, empresa o institució que en aquests àmbits hagi destacat per la seva defensa dels productes carnis i el seu paper en la gastronomia i l'alimentació i hagi transmès la seva passió per aquests a al llarg de la seva carrera professional.
  • El premi "Sostenibilitat i Medi Ambient" s'atorga a aquelles personalitats, empreses o institucions que han destacat per la seva contribució a una cadena de valor càrnia més sostenible i alineada amb els criteris de responsabilitat que demana la societat.

La convocatòria d'aquests premis és oberta, i qualsevol persona o institució relacionada amb el sector es pot presentar o presentar candidats als diferents premis establerts. Els interessats hauran d'enviar les candidatures a la seu de l'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (C/ Maestro Ángel Llorca, 6 - Planta 12 - 28003 - Madrid) o per correu electrònic a la següent adreça: premiosanice@anice.es, des del 15 de desembre de 2017 a les 9 hores fins al 31 de gener de 2018 a les 18 hores.

El Jurat dels Premis ANICE 2018, compost per representants de l'Associació, altres organitzacions sectorials, organismes públics o privats i mitjans de comunicació, donarà a conéixer la resolució a partir del 15 de febrer de 2018, i els guardons es lliuraran a Madrid, coincidint amb la celebració de l'Assemblea General d'ANICE.

Les bases dels premis es poden consultar a la pàgina web de l'Associació.

Premiats en la edició del any passat.
Premiats en la edició del any passat.

Dijous, 14 de desembre de 2017/ ANICE.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags