Llegeix aquest article a:

ANICE completa la seva estructura amb la creació del grup de la gran empresa càrnia

Aquest Grup empresarial ha triat a Paulo Soares, de Campofrío, com a President, i a Paulino Tello, d'Industrias Cárnicas Tello, com a vicepresident.

Dimarts 31 gener 2017 (fa 2 anys 5 mesos 21 dies)
ANICEEmpresaANICEEspanya

ANICE 1

L'Asociación Nacional de Industrias de la Carne de España (ANICE) ha posat en marxa un nou Grup Empresarial dins la seva organització, per a l'anàlisi i la canalització de les inquietuds i iniciatives de les indústries càrnies de major dimensió.

En la seva primera reunió, el Grup de la Gran Empresa d'ANICE ha triat com a President a Paulo Soares, director general de Campofrío per al Sud d'Europa, i a Paulino Tello, Conseller Delegat d'Industrias Cárnicas Tello, com a vicepresident.

Els integrants d'aquest nou Grup Empresarial d'ANICE van identificar els punts d'especial importància per a la indústria càrnia:

 • La defensa de la imatge del sector. Un dels principals reptes que afronta la indústria càrnia, amb especial preocupació davant les amenaces i atacs des d'àmbits contraris a les carns.
 • La reformulació de productes, demostrant la proactivitat del sector i el compromís amb els consumidors.
 • El suport a l'exportació, promovent una unificació de competències administratives que facin més competitiva la indústria espanyola i elimini ineficàcies en l'activitat internacional.
 • La defensa de les denominacions dels productes carnis i la preocupació pel creixement dels productes que, sense contenir carn, s'aprofiten del prestigi i la reputació de productes carnis.
 • El compromís amb la seguretat alimentària i la comercialització de productes sans i segurs.
 • La modernització de la inspecció veterinària als escorxadors, amb el desenvolupament d'una regulació nacional dels auxiliars d'inspecció, que permeti una coherència i homogeneïtat davant les visites de països tercers.
 • Les relacions comercials en la cadena alimentària, el foment de les pràctiques comercials lleials i el rebuig a la venda a pèrdues.
 • Aprofundir en la vertebració sectorial (amb les Interprofessionals i altres organitzacions) i en la relació amb les administracions, per apuntalar la fortalesa del sector.

Paulo Soares i Paulino Tello
Paulo Soares i Paulino Tello

Una Associació al servei de la indústria càrnia

El Grup de la Gran Empresa completa l'estructura i l'organització d'ANICE, l'Associació nacional que representa i defensa els interessos de les indústries càrnies espanyoles.

L'Associació treballa amb l'estructura operativa, amb l'objectiu de millorar la nostra eficàcia i identificar les línies estratègiques a desenvolupar per l'organització.

Grups empresarials:

 • Grup de Carns: aborda la problemàtica dels escorxadors i les sales d'especejament, i que compta amb un Grup específic de Boví.
 • Grup d'Elaborats: atén les qüestions d'interès per a les indústries de transformació.
 • Grup d'Ibèric-IBERAICE: s'ocupa dels assumptes de les indústries del sector del porc ibèric.
 • Grup de Pernilers: aborda la problemàtica i iniciatives de les empreses elaboradores de pernil curat.
 • Grup de la Gran Empresa: aborda les iniciatives de les indústries càrnies de major dimensió.

D'altra banda, ANICE compta també amb grups de treball de caràcter tècnic, per abordar l'estudi i desenvolupament de les iniciatives d'interès per a les indústries en els diferents àmbits: Laboral/Negociació Col·lectiva, Tècnic/Legislació i R+D, Nutrició i Salut , Medi Ambient, Comerç Exterior i Comunicació/Gestió de Crisi.

Dilluns, 30 de gener de 2017/ ANICE.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags