Llegeix aquest article a:

Arrenca ‘Pork Lovers Tour’: 10.000 quilòmetres per Espanya i Regne Unit per a la major acció de promoció itinerant del porcí de capa blanca espanyol

Barcelona ha estat el punt d'inici d'aquesta campanya, que durant 58 dies visitarà 27 ciutats per promocionar les qualitats de la carn i productes del porc de capa blanca.

Dimarts 19 setembre 2017 (fa 1 anys 8 mesos 3 dies)

INTERPORCEl road show, ‘Pork Lovers Tour España y Reino Unido’ ha iniciat el seu camí a Barcelona. Es tracta de la major acció de promoció itinerant duta a terme pel sector porcí espanyol, ja que una espectacular unitat mòbil recorrerà 10.000 quilòmetres per visitar durant 58 dies 22 ciutats espanyoles i cinc del Regne Unit.

Així ho ha detallat, Alberto Herranz, director general de la Interprofesional del Porcino de Capa Blanca Español (INTERPORC), durant l'acte de presentació d'aquesta campanya que protagonitzen la carn i els productes del porc de capa blanca, "un dels grans clàssics de la nostra cultura gastronòmica", del qual els consumidors valoren aspectes com la seva versatilitat, el seu sabor o les seves qualitats nutricionals, característiques, ha comentat, que fan del porc un "aliment ideal per incloure dins d'una alimentació sana, variada i equilibrada".

A l'acte, que s'ha celebrat a l'Hotel Barceló Sants de Barcelona, ​​també han estat presents, el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, i els representants de les cinc organitzacions que formen INTERPORC: Joan Estapé i Mir president de CEDECARNE, la Confederación Española de Detallistas de la Carne i GREMICARN, la Federació Catalana de Carnissers i Cansaladers-Xarcuters; Josep Fríguls, president d'ANAFRIC, Asociación de Almacenes Frigoríficos de Carnes y Salas de Despiece; Joan Costa i Rubirola, president de FECIC, Federació empresarial del sector carni de Catalunya; Ramón Armengol, president del Consejo Sectorial de Porcino de Cooperativas Agro-alimentarias; i Jaume Bernis, responsable del sector porcí de COAG, Coordinadora de Organizaciones de Agricultores y Ganaderos.

En la seva intervenció, Herranz ha assenyalat que aquesta acció s'ha fet possible gràcies a l'ajuda de la Unió Europea i el seu programa 'Enjoyit'sfromEurope' i té com a objectiu principal comunicar i promocionar els beneficis de la carn de porc de capa blanca tant en el mercat nacional com internacional, potenciant el seu consum i imatge amb un producte de qualitat.

En la mateixa línia, el director general d'Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries de la Generalitat de Catalunya, Carmel Mòdol, ha destacat els beneficis de la carn de porc, que forma part de la Dieta Mediterrània i que "és absolutament beneficiosa, de gran qualitat, valor nutricional i apta per a tots els ciutadans". Campanyes com Pork Lovers Tour, ha matisat, serveixen per posar en coneixement dels consumidors "característiques bàsiques d'aquests productes i donar informació útil".

La unitat mòbil, que avui podem trobar a l'Estació Sants de Barcelona, ​​compta en el seu interior amb tot l'equipament i mobiliari necessari per oferir al públic una experiència formativa completa, a través de diferents suports digitals. Així, les persones que visitin aquest espectacular autobús podran descobrir els nutrients que ofereix la carn de porc d'una forma totalment interactiva i identificar els beneficis que suposa el seu consum per a la seva salut.

La ruta comença avui a Barcelona i les següents parades seran a Girona, Lleida, Saragossa, Terol, Castelló i València. A mitjans d'octubre visitarà importants ciutats del Regne Unit -Edimburg, Leeds, Sheffield, Manchester i Londres-, i a partir del 20 del mateix mes torna a Espanya, on continuarà la seva ruta per Almeria, Granada, Còrdova, Màlaga, Cadis, Alacant, Sevilla, Toledo, Ciudad Real, Múrcia, Albacete, Segòvia, Burgos, Bilbao i Madrid, on conclou el 14 de novembre.

Presentació del ‘Pork Lovers Tour España y Reino Unido’  Barcelona.
Presentació del ‘Pork Lovers Tour España y Reino Unido’  Barcelona.

Un sector orgullós del que fa i com ho fa

El director general d'INTERPORC ha explicat que el porcí és el major sector ramader espanyol, amb una facturació que arriba als 13.000 milions d'euros a l'any i unes exportacions que l'any 2016 van superar els 4.500 milions d'euros, el que "ens situa com una de les quatre grans potències exportadores de porcí a nivell mundial, on el sector espanyol és respectat i molt reconegut", pel que ha dit,"podem sentir-nos molt orgullosos del que fem i com ho fem".

A més ha destacat que, quant a producció, amb més de 4 milions de tones l'any "som el segon major productor de la Unió Europea i el quart a nivell mundial", gràcies a unes 86.000 explotacions que "han fet del benestar animal, la sanitat i la cura del medi ambient la seva raó de ser".

Dilluns, 18 de setembre de 2017/ INTERPORC.

Notícies d'empresa

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags