Llegeix aquest article a:

Atria podrà exportar carn de porc a la Xina

Atria Finland Ltd ha rebut una confirmació oficial on s'autoritza a la planta processadora de Nurmo, Finlàndia, per exportar carn de porc a la Xina.

Dijous 13 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 9 dies)

atria.jpgAtria Finland Ltd ha rebut una confirmació oficial on s'autoritza a la planta processadora de Nurmo, Finlàndia, per exportar carn de porc a la Xina. L'exportació és un important motor de desenvolupament i expansió per als negocis d'Atria.

Atria aspira a aconseguir una cooperació a llarg termini amb els socis xinesos. Per a això ha realitzat enquestes i preparat acords comercials per iniciar les exportacions a la Xina. S'espera començar els enviaments tan aviat com sigui possible.

"Les negociacions amb les autoritats xineses i finlandeses han tingut èxit. Ambdues autoritats estan convençudes de l'alta qualitat d'Atria. Ara tenim una oportunitat única per entrar al mercat xinès i expandir el nostre negoci. Per ara, no coneixem l'impacte econòmic que tindrà aquesta autorització" ha comentat el CEO del Grup Atria, Juha Gröhn..

Dimecres, 12 d'octubre de 2016/ Atria.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags