Austràlia i Nova Zelanda: nous mercats d'interès per al sector carni català

El Departament Internacional de la Federació Catalana d’Indústries de la Carn (FECIC) inicia avui una nova missió comercial directa, en aquest cas a Nova Zelanda i Austràlia, juntament amb empreses catalanes de carn i elaborats carnis, interessades a exportar a aquests dos mercats d’Oceania.

fecicUna de les apostes de la federació càrnia catalana passa per fomentar i treballar en la internacionalització de les empreses, tal i com es recull en el seu Pla Sectorial 2015-2020. Dintre d’aquest, està prevista l’acció comercial que comença avui i que, durant aquesta setmana, portarà a empreses càrnies catalanes, de la mà del Dept. Internacional FECIC, a Nova Zelanda i Austràlia.

La finalitat d’aquesta nova acció promocional és mantenir reunions individuals amb importadors locals de carn i embotits de Nova Zelanda, mercat que ofereix oportunitats per als productes del porcí, i conèixer de primera mà i estudiar el mercat australià, que actualment es manté tancat per a la carn de porcí i per als embotits curats.

Paral·lelament a les visites comercials que es realitzaran, la responsable del Dept. Internacional de FECIC, Elena Laguia, mantindrà reunions amb diferents organismes oficials, entre les quals en destaca la prevista a Canberra amb el Servei d’Inspecció i Quarantena d’Austràlia del Ministeri d’Agricultura (AQIS), amb l’objectiu, segons comenta la responsable internacional, de “conèixer l’estat actual de protocol existent entre Espanya i Austràlia per a l’homologació d’establiments i l’obertura de les nostres exportacions per als productes que actualment presenten restriccions”.

A més, la seva agenda també inclou reunions a Wellington amb la New Zeland Pork Association o la Beef and Lamb NZ (associació d’empreses de carn de vacum i oví), i diverses visites a companyies de distribució comercial de Nova Zelanda per recavar informació sobre la cadena de distribució de carn i productes carnis i poder informar així a les seves empreses interessades en aquell mercat.

Dimarts, 2 de juny de 2015/ FECIC

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags