Llegeix aquest article a:

Axcel comprarà SFK LEBLANC, Attec, ITEC i Carometec

Axcel crearà un líder global en el mercat d'equips d'alta tecnologia per a escorxadors.

Divendres 29 juliol 2016 (fa 2 anys 9 mesos 21 dies)

AxcelAxcel comprarà SFK LEBLANC, Attec, ITEC i Carometec, fusionant les quatre empreses en un actor global efectiu que lideri el mercat en ràpida expansió d'equips d'alta tecnologia per a escorxadors. La nova empresa tindrà una facturació total d'uns 1.100 milions de corones daneses i 740 treballadors.

SFK LEBLANC, la major de les quatre empreses, es va fundar al 1931 com a SFK, subsidiària de Danish Crown, amb el propòsit de subministrar equipament per al processat de la carn. SFK es va vendre a Maj Invest al 2006, quan va passar de ser essencialment un subministrador intern de Danish Crown, a ser un actor global al mercat d'equips d'alta tecnologia per a escorxadors. Això va ser possible gràcies a importants inversions en desenvolupament de productes i amb l'adquisició del líder nord-americà G.E. Leblanc i del líder del mercat holandès NAWI.

Les altres tres empreses ‒Attec, ITEC y Carometec‒ son totes privades i tenen una posició interessant al mercat d'equips d'alta tecnologia per a escorxadors, amb alguns productes i solucions úniques.

L'adquisició de les empreses s'ha negociat per separat i no és interdependent.

S'espera que la transacció es completi a l'agost de 2016.

 

29 de juliol de 2016, Axcel

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags