Llegeix aquest article a:

Betelgeux estrena nova web especialitzada en biofilms

L'empresa Betelgeux ha renovat completament la seva web especialitzada en biofilms.

Divendres 28 octubre 2016 (fa 2 anys 8 mesos 24 dies)

betelgeux.jpgL'empresa Betelgeux ha renovat completament la seva web especialitzada en biofilms. Biofilmtest.com és el site en el qual podran trobar tota la informació referent al camp dels biofilms, així com els diferents productes que Betelgeux té per a la detecció i eliminació d'aquests.

Aquesta nova versió persegueix ser una font d'informació sobre tot allò referent als biofilms: definició i composició d'un biofilm, riscos que impliquen, com detectar-los i controlar-los, així com eliminar-los. A més, en ella es recullen diferents posts redactats per especialistes en la matèria que poden resultar d'interès dels usuaris. L'empresa Betelgeux és pionera en el desenvolupament i comercialització de solucions específiques per al control de biofilms en la indústria.

El nou site utilitza una tecnologia multipantalla que permet una perfecta i intuïtiva navegació en tots els dispositius. En Biofilmtest.com existeix material gràfic d'ajuda per a la utilització dels productes de la Gamma Biofilms de Betelgeux. L'usuari, a través de la plataforma en línia, té accés al nou catàleg de productes.

Dijous, 27 d'octubre de 2016/ Betelgeux.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags