Betelgeux estrena noves instal·lacions al municipi valencià d'Ador

Betelgeux estrena noves instal·lacions amb oficines i planta de fabricació unificades, que li permetrà augmentar la seva capacitat de producció, comercialitzar productes més eficients i sostenibles i oferir als seus clients un millor servei.

Dimecres 10 setembre 2014 (fa 4 anys 10 mesos 11 dies)

BetelgeuxBetelgeux estrena noves instal·lacions amb oficines i planta de fabricació unificades, que li permetrà augmentar la seva capacitat de producció, comercialitzar productes més eficients i sostenibles i oferir als seus clients un millor servei.

Després de 28 anys establerts a Gandia, Betelgeux canvia la seva seu i es trasllada al municipi valencià d'Ador, centralitzant així les seves oficines i la seva planta de producció a unes noves instal·lacions de 2000 m2 construïts sobre una superfície total de més de 4000 m2.

Les noves instal·lacions compten amb tres edificis: un d'oficines i laboratori, un altre de producció i un altre d'emmagatzematge, totalment connectats entre si i de total accessibilitat. Aquestes modernes instal·lacions estan dotades de les últimes tecnologies i compten amb processos de fabricació automatitzats que aporten eficiència energètica en l'elaboració de productes.

Betelgeux_instal·lacions

Entre les polítiques sostenibles que persegueix la companyia amb aquestes noves instal·lacions es troba la d'abocaments zero i el no fer emissions atmosfèriques. A més, a través d'un millor aprofitament dels recursos naturals, es reduirà el consum energètic i el consum d'aigua.

La companyia realitzarà l'acte inaugural de les seves noves instal·lacions a Ador el proper 25 de setembre a les 20h. Durant l'acte es mostraran les noves instal·lacions recentment construïdes.

Dimarts, 9 de setembre de 2014/ Betelgeux.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags