Llegeix aquest article a:

Betelgeux ingressa en el consorci EHEDG

Es tracta d'un consorci de fabricants d'equips, indústries alimentàries, instituts d'investigació i autoritats públiques sanitàries que va ser fundat en 1989 amb la finalitat de promoure la higiene durant el processat i envasat d'aliments.

Dimarts 12 abril 2016 (fa 3 anys 1 mesos 14 dies)

betelgeux.jpg

L'empresa Betelgeux ingressa com a soci membre en el destacat grup EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group). Es tracta d'un consorci de fabricants d'equips, indústries alimentàries, instituts d'investigació i autoritats públiques sanitàries que va ser fundat en 1989 amb la finalitat de promoure la higiene durant el processat i envasat d'aliments.

Per Betelgeux ingressar en aquest grup selectiu significa un reconeixement a la feina que durant 30 anys porta realitzant en el sector de la higiene en la indústria de l'alimentació, cosmètica i farmàcia. Pertànyer a l'EHEDG és fruit de la ferma aposta que Betelgeux sempre ha mantingut en matèria de recerca i innovació en els seus productes i equips. Ser membre d'aquest consorci europeu li permet a Betelgeux seguir millorant en la qualitat dels seus serveis.

El principal objectiu d'EHEDG és la promoció de la innocuïtat alimentària, a través de la millora del disseny i l'enginyeria higiènica en tots els aspectes del processat d'aliments. EHEDG recolza fermament la legislació europea, que requereix que el manipulat, preparat, processat i envasat d'aliments es realitzi higiènicament, amb maquinària i condicions higièniques.

Dimarts, 5 d'abril de 2016/ Betelgeux.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags