Betelgeux presenta un nou sistema d'Higienització per Cavitació

Aquest innovador sistema de neteja i desinfecció, redueix els temps i automatitza els processos.

Dilluns 6 juliol 2015 (fa 3 anys 10 mesos 16 dies)

BetelgeuxCom a resultat de la investigació desenvolupada per optimitzar els processos de neteja i desinfecció, Betelgeux presenta l'innovador sistema d'Higienització per Cavitació (HPC). El sistema HPC utilitza una combinació sinèrgica d'ultrasons amb la gamma de productes BETELENE® US, específicament dissenyats per eliminar la brutícia i reduir la contaminació microbiana.

La Higienització per Cavitació aconsegueix reduir temps i automatitzar els processos de neteja i desinfecció, atorgant un elevat poder de desinfecció i capacitat de neteja a les indústries, fins i tot amb la brutícia més incrustada. Higienitza tot tipus d'estris o elements d'especejament de la maquinària i equips.

HPCEls equips HPC incorporen un emissor d'ultrasons que produeix ones de compressió en el líquid, que deixen milions de «buits» microscòpics o «buit parcial» (cavitació). Aquests "buits" o microbombolles es col·lapsen amb gran energia aconseguint altes temperatures i pressions, formant radicals d'elevada reactivitat. A l'implosionar les microbombolles dins de l'equip, es formen "microjets" que impacten a més de 100 m/s contra la brutícia, disgregant-la.

Els productes BETELENE® US12, BETELENE® US21, BETELENE® US31 i ADITIVO SX MAXI han estat dissenyats específicament per treballar sinèrgicament amb els ultrasons en els equips HPC, assegurar la neteja i inhibir el creixement bacterià. Les forces de tall elevades que es produeixen en les superfícies tractades provoquen la destrucció de la paret cel·lular de bacteris, fongs i altres microorganismes. El sistema HPC aconsegueix eliminar més del 95% dels microorganismes presents, com és el cas d'enterobacteris, Salmonella o Listeria monocytogenes.

Aquesta tecnologia es comercialitza amb dos equips estàndard: el HPC 030 i el HPC 080, amb capacitat per a 27 i 80 litres. A més és possible realitzar dissenys a mida, adaptant-se a les necessitats de cada indústria, fins i tot a instal·lacions en continu. Aquest tipus d'instal·lacions ofereixen nombrosos avantatges, ja que redueixen la necessitat de mà d'obra i s'obtenen sistemàticament resultats molt superiors als d'altres tècniques de neteja. Entre altres aplicacions es troben les següents: ganxos, caixes, motlles, gàbies, perxes de pernils, equips mòbils, etc.

Dimarts, 30 de juny de 2015/ Betelgeux.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags