Llegeix aquest article a:

Beyond Meat i Tyson Foods anuncien un acord d'inversió

Tyson Foods, Inc. ha adquirit una participació del 5% de l'empresa elaboradora de proteïna d'origen vegetal Beyond Meat.

Dijous 13 octubre 2016 (fa 2 anys 7 mesos 9 dies)

Tyson.jpgTyson Foods, Inc. ha adquirit una participació del 5% de l'empresa elaboradora de proteïna d'origen vegetal Beyond Meat. La inversió proporcionarà capital addicional per ajudar a la companyia a ampliar la seva cartera de productes i distribució. Beyond Meat seguirà sent una empresa independent, de propietat privada dirigida pel seu fundador i CEO, Ethan Brown.

El Sr. Brown ha comentat: "Aquesta inversió de Tyson Foods posa en relleu el creixent mercat de proteïna vegetal. Em complau donar la benvinguda a Tyson com a inversor i esperem aprofitar aquest suport per ampliar la disponibilitat de proteïna vegetal als consumidors".

Mònica McGurk, vicepresidenta executiva de Strategy and New Ventures i presidenta de Foodservice de Tyson Foods, ha afegit: "Estem entusiasmats amb aquesta inversió, ja que ens permet accedir a un segment del mercat en creixement. S'ajusta al nostre desig d'oferir als consumidors altres opcions i considerar com podem servir a una diversa i creixent població mundial, sense perdre el focus en el nostre negoci d'aliments preparats i de proteïna animal".

Beyond Meat també ha obtingut fons d'altres inversors, entre ells The Humane Society of the United States, Bill Gates i Kleiner Perkins.

Dilluns, 10 d'octubre de 2016/ Tyson Foods.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags