Bizerba adquireix la secció d'alimentació de l'empresa francesa Luceo

La nova Bizerba Luceo SAS operarà des de França i iniciarà la seva activitat l'1 d'abril de 2015.

Dimarts 24 març 2015 (fa 4 anys 3 mesos 27 dies)

BizerbaBizerba, proveïdor de solucions per al pesatge, instruments de tall i tecnologies d'etiquetatge, ha adquirit la branca en alimentació de l'empresa francesa Luceo SAS. L'empresa, que té la seu a Rennes, pertany al Grup Tiama i és un dels principals especialistes en l'àrea de la tecnologia d'inspecció visual. Entre els clients de Luceo es troben molts productors d'aliments. La nova Bizerba Luceo SAS operarà des de França i iniciarà la seva activitat l'1 d'abril de 2015.

Els detectors de metalls i els dispositius de raigs X i d'inspecció visual ja són una part important de la cartera de Bizerba. "Tenint en compte els recents escàndols, la qüestió del control de qualitat en el sector de l'alimentació és cada vegada més important. Amb els productes Luceo, estem ampliant la nostra gamma de solucions per a la detecció de cossos estranys i de rebuig, sobretot en el segment premium ", ha comentat Christian Korte, Vicepresident d'Indústria en Bizerba i CEO de Bizerba Luceo.

La cartera d'inspecció de Luceo també inclou l'anomenat sistema SliceCheck. Els productors d'aliments poden utilitzar el sistema, amb el suport d'una càmera, per supervisar el tall de les salsitxes abans del seu envasament i optimitzar el procés mitjançant un circuit de retroalimentació. L'espessor, l'aparença i el contingut de greix del producte són els criteris clau.

Dimecres, 11 de març de 2015/ Bizerba.

Notícies d'empresa

Danish Crown inverteix en el desossat de carn de truja25-març-2015 fa 4 anys 3 mesos 26 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags