Llegeix aquest article a:

Bofill: ecològica, tradicional i ara, també mini

Aquesta llonganissa amb personalitat pròpia i d'excel·lents qualitats gastronòmiques es podrà degustar, ara també, en un format més petit.

Dimarts 25 abril 2017 (fa 2 anys 1 mesos 22 dies)

 1Bofill, la prestigiosa llonganissa 100% ecològica, creada a Vic des de 1898, segueix evolucionant i presenta el seu nou format mini.

La versió mini de la llonganissa cular superior ecològica Bofill s'elabora, igualment, amb la millor matèria primera de proximitat i únicament de femelles que provenen de granges ecològiques, garantint que l'animal s'ha alimentat exclusivament amb una dieta certificada ecològicament i que ha viscut en un espai ampli - tant interior com exterior-, a més de ser descendents de femelles també ecològiques.

A més, s'elabora únicament amb pebre blanc en gra i sal, unes espècies que li atorguen una finor i una suavitat singulars al degustar-la. Sens dubte, una llonganissa especial de la que s'elabora una producció molt limitada que garanteix la seva fabricació acurada i artesanal.

Aquesta llonganissa amb personalitat pròpia i d'excel·lents qualitats gastronòmiques es podrà degustar, ara també, en un format més petit, amb un pes de 700 grams i un preu de 85 €/kg.

Aquest mini luxe gastronòmic es pot adquirir en establiments gourmet seleccionats, El Gourmet d'El Corte Inglés o a la botiga en línia.

Dilluns, 24 d'abril de 2017/ Bofill Ecològica.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags