Llegeix aquest article a:

BRF anuncia la compra de la companyia argentina Alimentos Calchaquí Productos

La companyia argentina és una empresa tradicional, referència al seu país dins el sector de productes congelats i té en el seu catàleg de productes marques líders com Calchaquí o Bocatti, que elaboren derivats carnis porcins.

Dilluns 4 abril 2016 (fa 3 anys 3 mesos 19 dies)

logo_BRF.jpg

BRF, Brasil Foods, una de les companyies d'aliments més grans del món, ha donat a conèixer la finalització del procés de compra de la totalitat de les accions de la companyia argentina Alimentos Calchaquí Productos 7 S.A. ("Calchaqui"). La companyia argentina és una empresa tradicional, referència al seu país dins el sector de productes congelats i té en el seu catàleg de productes marques líders com Calchaquí o Bocatti, que elaboren derivats carnis porcins.

L'adquisició de la marca Calchaquí reforça l'expansió de BRF, que s'ha intensificat des de fa dos anys. Actualment, BRF posseeix sis plantes de producció a l'Argentina dirigides a accelerar el procés d'integració de les operacions locals a la plataforma de producció global.

Dimarts, 22 de març de 2016/ BRF.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags