Llegeix aquest article a:

BRF completa l'adquisició de l'empresa argentina Campo Austral

L'operació marca l'entrada de la companyia en el mercat de la carn de porc argentina.

Dimecres 20 abril 2016 (fa 3 anys 1 mesos 6 dies)

logo_BRFBRF GmbH i BRF Holland BV, dues de les filials de BRF S.A. (Brasil Foods), van concloure divendres passat, la signatura dels acords definitius per a l'adquisició de l'empresa argentina Campo Austral. La transacció marca l'entrada de la companyia en el mercat argentí de la carn de porc, posicionant-la com el segon major actor local en aquest segment.

A més dels actius físics, dues fàbriques, l'operació inclou marques reconegudes, el que assegurarà a l'empresa rellevància en les categories de pernil cuit, salami, mortadel·la i talls de carn de porc. L'adquisició també reforça la presència de BRF a l'Argentina, país on l'empresa opera amb sis fàbriques.

"La transacció està en línia amb el pla estratègic de globalitzar BRF, accedint a mercats locals, enfortint les marques de l'empresa i distribuint i ampliant la seva cartera de productes a tot el món", diu Alexandre Borges, vicepresident de Finances i Relacions amb Inversors de BRF.

Dijous, 14 d'abril de 2016/ BRF.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags