Bta. premiarà els projectes més innovadors i els millors emprenedors del sector

Bta. Barcelona Tecnologies de l'Alimentació vol reconèixer la innovació i el caràcter emprenedor entre les empreses del sector de maquinària i tecnologia per a la indústria alimentària. Amb aquesta missió, neixen els Premis Bta.Innova i Bta.Emprende, uns guardons que, coincidint amb la celebració del saló, distingiran i promocionaran els projectes més innovadors i les iniciatives empresarials més dinàmiques.

Dijous 23 octubre 2014 (fa 4 anys 8 mesos 23 dies)

btaBta. Barcelona Tecnologies de l'Alimentació vol reconèixer la innovació i el caràcter emprenedor entre les empreses del sector de maquinària i tecnologia per a la indústria alimentària. Amb aquesta missió, neixen els Premis Bta.Innova i Bta.Emprende, uns guardons que, coincidint amb la celebració del saló, distingiran i promocionaran els projectes més innovadors i les iniciatives empresarials més dinàmiques.

Els nous Bta.Innova identificaran aquells projectes empresarials que destaquen especialment en innovació i creativitat, i els resultats dels quals s'hagin comercialitzat durant el trienni comprès entre celebració i celebració del saló. Qualsevol expositor té opció de participar-hi si presenta la seva candidatura abans del 27 febrer 2015.

Al costat de la innovació, Bta. persegueix fomentar l'emprenedoria entre els professionals del sector, identificant projectes específics que serveixin d'exemple i estímul i contribueixin a la competitivitat de la tecnologia alimentària. Per a això, i en paral·lel als anteriors guardons, llança els Premis Bta.Emprende als quals podran optar empreses amb menys de tres anys de vida, siguin o no expositores del certamen. D'entre totes les firmes candidates a aquests premis, el jurat, la composició del qual es coneixerà en breu, escollirà els deu projectes més innovadors per als qui s'habilitarà un espai destacat d'exposició al saló. La inscripció als Premis Bta.Emprende s'ha de fer abans del 15 de desembre de 2014.

La sol·licitud per optar a algun dels dos premis és gratuïta i cada empresa participant podrà optar a concursar en un màxim de dues categories d'entre les quatre preestablertes: Processos i transformació; Seguretat alimentària, higiene i qualitat; Medi ambient, residus, ecodisseny i eficiència energètica; Automatismes, elements sensors, control, logística i Tecnologies de la Informació i la Comunicació.

L'acte de lliurament de la primera edició dels premis Bta.Innova i Bta.Emprende tindrà lloc durant la celebració de Bta. en l'espai Innovation Meeting Point, una àrea sobre la innovació i els seus processos amb la presència de centres de recerca, consultories i organismes oficials. Aquests guardons, organitzats per Bta., L'Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA) i la Plataforma Food For Life compten amb el suport de l'Associació Nacional de Fabricants de Conserves de Peixos (Anfaco), l'Associació Multisectorial d'Empreses (Amec) , AINIA Centre Tecnològic, Azti Tecnalia, la Federació d'Indústries d'Alimentació i Begudes (FIAB) i el Centre Nacional de Tecnologia i Seguretat Alimentària (CNTA).

Dimecres, 22 d'octubre de 2014/ Bta.
www.bta-bcn.com

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags