Llegeix aquest article a:

Busch a la fira IFFA

L'eficiència energètica ha estat de vital importància a l'estand de Busch a la fira IFFA.

busch.jpgBusch Bombes i Sistemes de buit presenta per primera vegada la seva nova sèrie de bombes de buit de paletes rotatives dissenyades específicament per a màquines de packaging, oferint un estalvi d'energia del 20% en comparació de les solucions existents en el mercat.

La nova sèrie RD està basada en la ja provada tecnologia de les bombes de buit de paletes rotatives R 5, que han estat l'estàndard de la indústria durant dècades en la producció i envasat d'aliments. L'optimització de tots els components ha permès una reducció significativa en el consum d'energia sense afectar la fiabilitat i robustesa. Alhora, s'incrementa el cabal nominal a alts nivells de buit, el que significa temps de cicle reduïts i menor consum d'energia per a l'envasament de productes.

R-5-RD-0360-A.jpg

Tots els components que requereixen manteniment són de fàcil accés, el que redueix el temps d'inactivitat. La circulació de l'aire de refrigeració també s'ha optimitzat. La sortida d'aire d'escapament pot ser conduïda cap als costats o cap avall, depenent de com la RD estigui integrada en la seva màquina d'envasat. Totes les bombes RD van equipades de sèrie amb gas ballast, el que permet l'extracció de la humitat de l'aire, fent d'aquesta bomba de buit la ideal per a l'envasament de carn fresca i altres productes humits.

La nova bomba de buit Busch RD de paletes rotatives està dissenyada sota concepte higiènic: superfícies llises de fàcil neteja, que permeten drenar ràpidament l'aigua i el detergent, sense deixar residus. Disposa d'un opcional "Pack Higiènic" que fa que la bomba de buit pugui ser netejada amb vapor per a nivells d'higiene molt alts.

Aquesta nova generació de bombes de buit de paletes rotatives confirma la posició de Busch com el principal fabricant de tecnologia de buit industrial, i estableix nous estàndards d'eficiència energètica, seguretat de funcionament, facilitat de manteniment i higiene.

L'eficiència energètica no es limita a la bomba de buit. Com a soci competent per al subministrament de buit en el sector de l'envasament d'aliments, Busch d'acord amb la norma ISO 50001 li dóna un enfocament integral que exigeix ​​una comprensió de tot el procés d'envasament.

24 de maig de 2016 - Busch

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags