Llegeix aquest article a:

Busch presentarà a Expoquimia la nova generació de bombes de buit d'anell líquid Dolphin

La tecnologia de buit d'anell líquid Dolphin utilitza el provat principi d'anell líquid, amb components lliures de contacte i compressió pràcticament isotèrmica.

BuschUna àmplia gamma de processos requereix una tecnologia de buit personalitzada i fiable. Per tant, la tecnologia de buit és un component important en processos químics, ajudant a l'acceleració de reaccions, protegint materials, o separant substàncies individuals entre si de manera neta i eficaç, així com, en alguns casos, fer possible una reacció.

Busch s'ha especialitzat en tecnologia per a aplicacions de processos químics, el que li permet dissenyar sistemes de buit des de la seva àmplia cartera de productes amb diversa tecnologia de buit. Busch ofereix bombes i sistemes de buit en versions antideflagrants d'acord amb la normativa ATEX, que han estat especialment desenvolupats per al seu ús en processos químics i dissenyats per garantir sempre el major nivell de seguretat possible. A més de les provades bombes de buit d'anell líquid Dolphin, les bombes de buit seques de cargol COBRA també són utilitzades quan es requereix compressió sense fluids d'operació, per evitar la contaminació creuada entre el gas de procés i el fluid d'operació.

La tecnologia de buit d'anell líquid Dolphin utilitza el provat principi d'anell líquid, amb components lliures de contacte i compressió pràcticament isotèrmica. La nova sèrie LM / LT ha estat desenvolupada per a un funcionament continu en processos exigents, com l'extracció de gasos saturats i vapors. La gamma de mesures, l'àmplia gamma d'accessoris i l'elecció dels materials de construcció permeten que aquestes bombes de buit s'adaptin perfectament als diferents processos industrials. Són ideals per combinar amb boosters de buit Panda o Puma, disposem de sistemes estàndard que poden configurar-se mitjançant la instal·lació d'accessoris adequats com condensadors, separadors i filtres.

Visiteu-nos al Pavelló 2 Stand C138.

La nova generació de Bombes d'anell líquid Dolphin es presentarà a Expoquimia.
La nova generació de Bombes d'anell líquid Dolphin es presentarà a Expoquimia.

Dimecres, 30 d'agost de 2017/ Busch ibérica.

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags