Llegeix aquest article a:

Busch presentarà a IFFA la seva nova generació de Bombes de buit amb major eficiència energètica

L'eficiència energètica serà de vital importància a l'estand de Busch a IFFA que tindrà lloc a Frankfurt, Alemanya.

busch.jpg

L'eficiència energètica serà de vital importància a l'estand de Busch a IFFA que tindrà lloc a Frankfurt, Alemanya. Busch Bombes i Sistemes de buit està compromès amb el desenvolupament de bombes i sistemes de buit centralitzats que operin als més alts nivells d'eficiència energètica, el que permet als nostres clients de la indústria càrnia i envasat beneficiar-se d'un menor consum d'energia i la reducció dels costos de producció.

Busch Bombas y Sistemas de Vacío presenta per primera vegada la seva nova sèrie de bombes de buit de paletes rotatives dissenyades específicament per a màquines de packaging, oferint un estalvi d'energia del 20%. La nova sèrie RD es basa en la ja provada tecnologia de les bombes de buit de paletes rotatives R 5, que han estat l'estàndard de la indústria durant dècades en la producció i envasat d'aliments. L'optimització de tots els components ha permès una reducció significativa en el consum d'energia sense afectar la fiabilitat i robustesa. Alhora, s'incrementa el cabal nominal a alts nivells de buit, el que significa temps de cicle reduïts i menor consum d'energia per als envasadors de productes carnis.

Tots els components que requereixen de manteniment són de fàcil accés, el que redueix el temps d'inactivitat. La circulació de l'aire de refrigeració també s'ha optimitzat. La sortida d'aire d'escapament pot ser conduïda cap als costats o cap avall, depenent de com la RD estigui integrada en la seva màquina d'envasament. Totes les bombes RD van equipades de sèrie amb gas ballast, el que permet l'extracció de la humitat de l'aire, fent d'aquesta bomba de buit la ideal per a l'envasament de carn fresca i altres productes humits.

buschR5.jpg

Foto 1. La nova Bomba rotativa de paletes R 5 RD 0360 farà el seu debut a IFFA a Frankfurt.

La nova bomba de buit Busch RD de paletes rotatives està dissenyada sota concepte higiènic: superfícies llises de fàcil neteja, que permeten drenar ràpidament l'aigua i el detergent, sense deixar residus. Disposa d'un opcional "Pack Higiènic" que fa que la bomba de buit pugui ser netejada amb vapor per nivells d'higiene molt alts.

Aquesta nova generació de bombes de buit de paletes rotatives confirma la posició de Busch com el principal fabricant de tecnologia de buit industrial, i estableix nous estàndards d'eficiència energètica, seguretat de funcionament, facilitat de manteniment i higiene.

L'eficiència energètica no es limita només a la bomba de buit. Com a expert col·laborador en el sector de l'envasat d'aliments al buit, Busch considera la gestió energètica segons la norma ISO 50001 d'una manera global i integral que exigeix ​​una comprensió de tot el procés d'envasament. Busch Bombas y Sistemas de Vacío, per tant, ofereix als operadors una auditoria de buit de forma gratuïta.

Un especialista de Busch visitarà la planta de producció per analitzar tot el procés i les exigències imposades al subministrament de buit. Els resultats d'aquesta anàlisi s'utilitzen per avaluar la tecnologia de buit en termes de fiabilitat i eficiència del procés. A més el potencial d'optimització pot llavors ser identificat, i es poden fer recomanacions per reduir els costos d'energia i manteniment.

Les últimes solucions de Busch es presentaran a IFFA a l'estand A 37 del pavelló 11.0.

Abril de 2016/ Busch Bombas y Sistemas de Vacío.

Notícies d'empresa

Grupo Villar, present a Alimentària 2016 15-abr-2016 fa 3 anys 3 mesos 7 dies

Comentaris de l'article

Aquest espai no està orientat a ser una zona de consultes als autors dels articles sinó que pretén ser un espai de discussió obert a tots els usuaris de 333

Per comentar t'has de registrar a 3tres3 i accedir com a usuari.

Encara no ets usuari de 333?Registra'ti accedeix a preus de porcí, buscador...
És gratuït i ràpid
Ja estàs registrat a 333?ACCEDEIXSi has oblidat la teva contrasenya te l'enviem aquí

tags